CompuTrac bvba is voor onbepaalde duur gesloten. Onze excuses voor het ongemak.

 

Dinsdag: 13u00 - 18u00
Woensdag: 13u00 - 18u00 
Donderdag: 13u00 - 18u00 
Vrijdag: 13u00 - 18u00 
Zaterdag, zondag en maandag: gesloten

+ op afspraak. Opgelet gewijzigd sluitingsuur

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/computra/public_html/includes/menu.inc).

Windows  
Windows is een besturingssysteem van softwareproducent Microsoft. Het omvat tal van versies o.a. Windows XP, Vista en 7. Bijhorende software en updates zijn beschikbaar op de website. Meer info..
Windows Internet Explorer  
Windows Internet Explorer is een gratis webbrowser  ontwikkeld door Microsoft. Hiermee is het mogelijk om op internet te surfen. Deze browser is gratis beschikbaar op de website. Meer info..
Microsoft Office  
Microsoft Office is een omvattend softwarepakket met tal van producten zoals Access, Excel, OneNote, Outlook, Powerpoint, Publisher, Word, Visio, ... Meer info..
Adobe Reader (aanrader)  
Adobe Reader maakt het mogelijk om PDF-documenten weer te geven, af te drukken en te becommentariëren. Deze reader is gratis beschikbaar op de website. Meer info..
Adobe Flash Player  
Adobe Flash Player is een browser gebaseerde toepassing waarmee allerhande toepassingen, content en video’s weergegeven kunnen worden. Deze player is gratis beschikbaar op de website. Meer info..
Google Chrome (aanrader)  
Google Chrome is een webbrowser van Google. Hiermee is het mogelijk om razendsnel op het internet te surfen. Deze browser is gratis beschikbaar op de website. Meer info..

Norton Antivirus  
Norton Antivirus is antivirus software ontwikkeld door Symantec. Het is beschikbaar in verschillende pakketten, waarbij standaard een virusscanner en antispyware gebundeld worden. Meer info..
BullGuard (aanrader)  
BullGuard is antivirus software voor zowel thuis als kantoor gebruik. Het omvat tal van producten. Meer info..
AVG  
AVG is een virusscanner waar zowel een betaal als gratis versie van beschikbaar is. Verder bevat dit ook een compleet internetbeveiligingspakket. Meer info..

Panda ActiveScan  
Panda is een antivirus softwarepakket. Verder biedt deze producent ook een gratis online virusscanner aan. Zo kan u te allen tijde controleren op virussen. Meer info..
Bitdefender QuickScan  
Bitdefender is een antivirus softwarepakket. Verder omvat dit een gratis online QuickScan, waarmee snel actieve malware opgespoord kan worden. Meer info..

Ad-Aware (aanrader)  
Ad-Aware is anti-spyware software ontwikkeld door Lavasoft. Het verwijdert o.a. spyware, adware en virussen. Er is zowel een gratis als betaalversie beschikbaar. Meer info..
Spy Sweeper  
Spy Sweeper is anti-spyware software van Webroot. Het detecteer en verwijdert spyware en virussen. Het pakket is betalend, echter is het wel mogelijk een gratis scan uit te voeren. Meer info..
Spybot  
Spybot- Search & Destroy detecteert en verwijdert spyware van uw computer. Verder behandelt het ook adware, hijackers en andere kwaadwillige software. Het pakket is geheel gratis te downloaden. Meer info..
Malwarebytes (aanrader)  
MalwareBytes is succesvol anti-malware software. Het verwijdert anti-spyware op een snelle en efficiënte wijze. Het programma is geheel gratis te downloaden. Verder bestaat er ook een betaalversie indien u realtime protectie wenst. Meer info..
CCleaner (aanrader)  
Met CCleaner kan u snel uw pc opschonen. U hebt de mogelijkheid om tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen (o.a. surfgeschiedenis, ingetypte adressen en automatische aangevulde woorden) van alle webbrowsers te verwijderen. Het programma is geheel gratis beschikbaar. Meer info..